Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2007

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΟΥ ΙΖ ΧΟΥ

Στο μπρετονικό-μονοτονικό μικροσκόπιο του

Πάνου Δρακουμέλ,

οι ρηγάδες και η μοναδική σφυροδρέπανη ρήγισσα των 5 (απο)κομμάτων

του νεοσύστατου Κυνοβουλίου!


Κωνσταντίνος Καραμανλής (Κωστάκης)

Επάγγελμα: Ανιψιός Κόμμα: Νέα Δημοπειρατεία Περιφέρεια: Α’ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε στην μετεμφυλιακή Αθήνα το 1956. Σπούδασε στη ΝΔ Αθηνών, ενώ ολοκλήρωσε τον μεταπτυχιακό του κύκλο στον Μπαϊρακτάρη Βοστόνης (κοινώς TUFTS των ΗΠΑ-ΠΙΚΠΑ). Μιλάει άπταιστα ελληνικά δίχως σημαινόμενα και γερμανικά –στο αντίστοιχο επίπεδο ‘Οττο Ρεχάγκελ’! Στις 21-3-2007 εξελέγη (από τους γαλάζιους παππούδες) πρόεδρος των γαλάζιων παιδιών και για πρώτη φορά πρωθυπουργός τους τον ψεύτη Απρίλη του 2004. Μοιράζεται τα αγαπημένα του αναγνώσματα Σεραφίνο, Ιζνογκόυντ κι ‘Ο Ηγεμών’ του Ν. Μακιαβέλι με τα δίδυμα του (και μελλοντικούς ηγεμόνες του γαλάζιου Κεντρώου Χώρου).


Παπανδρέου Γεώργιος ο 2ος (Γεωργάκης)

Επάγγελμα: Υιός-εγγονός Κόμμα: Κάνε το ΠΑΣΟΚ σου παξιμάδι Περιφέρεια: Παναχαϊκή

Γεννήθηκε το 1952 στο Σερ-Πωλ-Μακάρτνευ της Μινεσότα. Σπούδασε εξωτερική real πολιτική στις ΗΠΑ (εξ ου και τα αυτόγραφα των Σπρίνστιγκ και Ρότζερ Ράμπιτ). Για τα Μεταπτυχιακά του στα του Σουηδικού Μοντέλου μεταπήδησε στη Στοκχόλμη της Σουηδικής Αραβίας. Εκλέχτηκε πρώτη φορά με τον μπαμπά το ’81, ενώ παρέλαβε το δακτυλίδι του Γκόλουμ από το ίδιο αυτοπροσώπως (Όσκαρ μη ψηφιακού γκόλουμ σ’ έναν εξαιρετικό κατά τα άλλα Κ. Σημίτη) παραμονές των εκλογών του 2004. Ένα εκατομμύριο σύντροφοί του -απ’ τη Συντροφιά του εν λόγω δακτυλιδιού- σε ρόλο μαζικού κομπαρσαριού, επικύρωσαν το τετελεσμένο. Ας μην τον αδικούμε: κι αν δεν τρέχει σαν την ...Β. Πατουλίδου, κι αν δε ρίχνει ακόντιο σαν τη...Σ. Σακοράφα, κι αν δεν ξεσκονίζει σαν την... Στυλιανοπούλου ή την Μαίρη Παναγιωταρά, αξίζει μίας καλύτερης μοίρας: από το να γίνει διαιτητικό γεύμα του Ευάγγελου-σούμο-Βενιζέλου.


Παπαρήγα Αλεξάνδρα

Επάγγελμα: Αλέκα (ποσό καταθέσεων: 160) Κόμμα: ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Περιφέρεια: Αντιρεβιζιονιστική-Λενινιστική

Γεννήθηκε το 1945 στην Αθήνα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Συνοικία: Περισσός). Σπούδασε τα Άπαντα του Μαρξ και του Σπένσερ με αξιοθαύμαστη θρησκευτική ευλάβεια. Μιλάει μία γλώσσα αιωρούμενη μεταξύ 19ου και 20ου αιώνα. Ευρέως γνωστή έγινε απ’ το σύντομο πέρασμα της στον πλάνο χώρο της κινηματογραφικής τέχνης με το προοδευτικό φιλμ «Η Παπαρήγα η καλή!» (κορυφαία στιγμή του διεθνούς σοσιαλιστικού ρεαλισμού η τελευταία ...ομαδική-συντροφική σεκάνς!). Το 1991 εξελέγη γ.γ. της ΚΕ του ΠΠΕ για το ΣΣΨ του ΚΚΕ (δίχως μ.λ.). Έκτοτε ο χρόνος σταμάτησε. Έχει μία κόρη απόφοιτο ιδιωτικών σχολείων και σχολών.


Αλαβάνος Αλέξανδρος (Έλα Αλέκοοο!)

Επάγγελμα: Συνασπισμένος Κόμμα: ΣΥΡΙΖΑ τα κεφάλια

Περιφέρεια: Ηράκλειο Κρήτης (κι όχι Αττικής)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950 μ. Χ. Σπούδασε επιστήμες της Αριστεράς και της Προόδου στο Κ.Σ. της ΚΝΕ και αργότερα στην Κ.Ε. του ΚΚΕ. Ευρωπαϊστής: Εξελέγη ευρωβουλευτής πολλάκις στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο». Αντικομφορμιστής: πληθωρικών περιουσιακών στοιχείων αρνείται τη χρήση γραβάτας -μεταξύ άλλων- ως σύμβολο φαλλικών υποδηλώσεων (βλ. στο λήμμα ‘φαλλοδείκτης’). Το Δεκέμβριο του 2004 αναλαμβάνει τα ηνία της κατά Τζ. Πανούση Eurovision της Αριστεράς. Κατά τι διπλασιάζει τα ποσοστά της στις πρόσφατες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ακούει Manu Chao, Aphrodites child και Ανδρέα Μικρούτσικο. Διαβάζει Habermas, Chomsky και Μικρό Ήρωα.


Καρατζαφέρης Γεώργιος (Χέρι-χέρι!)

Επάγγελμα: Κονφερασιέ Ελλας-Ελλήνων-Χριστιανών ΑΕ Κόμμα: ΛΑΟΣ και ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Περιφέρεια: Α΄ Άνθιμου Θεσσαλονίκης

Αρκάς. Γεννήθηκε στην Ποταμιά το 1947. Διπλωματούχος του ΙΕΚ Αφοι Καρατζαφέρη. Έχει κάνει σπουδές (;) σε θέματα τηλεόρασης με τους εξ ΗΠΑ τηλε-ευαγγελιστές. Μιλάει Αγγλικά –επιπέδου Κλουζώ– και Αρχαία Ελληνικά –άνευ διδασκάλου και Συντακτικού με την υπόκρουση τριγμού πλήθος αρχαίων οστών. Απευθείας –κατά τα άλλα– απόγονος του Λεωνίδα και του Μ. Αλεξάνδρου. Σύγχρονος της Μ. Ρεπούση και της Χρ. Κουλούρη (κρυφός τους θαυμαστής). Στις 14-9-2000 -πάνω στο millennium δηλαδή- εκήρυξε τον Συναγερμό του Λαϊκού-Ορθόδοξου κι Ελληνοφρενούς ποιμνίου ποντάροντας γη και ύδωρ στην Χρηματιστηριακή Εταιρεία ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΕ. Τον Σεπτέμβριο του 2007 η άνοδος των μετοχών του εξασφάλισαν 10 βουλευτικές-εθνοκαταναλωτικές έδρες. Μετεφηβικό ίνδαλμα: Χρυσόδουλος. Έγγαμος. Με απόγονο – παιδί κι αυτό του Πλάτωνα και του Σωκράτη-εσύ-Σουπερστάρ!



1η δημοσίευση: "να!", φύλλο 2ο

Δεν υπάρχουν σχόλια: